Mirja Hautamäki
Tue hyväntekeväisyyttä
Lehtimäki-seura!
Apteekkisi lähellä
Lehtimäen yrittäjät


Lehtimäen tiedotus- ja tapahtumakalenteri

Marraskuu 2023 <<  JOULUKUU 2023
  • la 2.12. 2023 klo 10-14. Joulumyyjäiset Lehtimäen ns:lla
Tervetuloa myymään omia tuotteitasi. Paikkamaksu 10€.  Ei paikkavarauksia, salissa on tilaa!

  • la 2.12. 2023. EL:n teatterimatka Seinäjoelle katsomaan ”Ennen
lintuja” -näytelmää. Vuosi 1940. Suomi evakuoi kansalaisiaan Karjalasta. Nuoren Allin täytyy jättää Laatokka ja samalla haave kalastajan ammatista, jota hän on vaalinut perheensä vastustuksesta huolimatta.
Alli lähtee evakkomatkalle jalan tiineen lehmän ja hienohelmaisen veljenvaimonsa kanssa, pääsee perille Seinäjoelle ja työskentelee siellä
sotasairaalassa . Ennen lintuja on kaunis ja koskettava selviytymistarina, jossa nuoren naisen elinvoima saavuttaa sankaruuden mitat ja näkyy kykynä huolehtia heikommista. Kun Alli löytää paikkansa, Seinäjoki lakeuksineen näyttäytyy viljavana maana, jolla on varaa ja sydämen avaruutta ottaa vähäväkiset vastaan.
Hinta 50 € sisältää lipun, väliaikakahvin ja kuljetuksen. Lähtö Suninsalmelta klo 11.30 ja Keskikylästä apteekin luota klo 11.45. Kirkonkylän kautta Seinäjoelle.

  • ma 4.12. 2023 klo 11 Syödään yhdessä” ja itsenäisyyspäivät etkot kansallispukujen tuuletuksena seurakuntakodilla. Lounaan valmistavat srk:n emännät. Tule mukaan omassa kansallispuvussasi tai jos se on kutistunut, tuo se rekkiin laitettavaksi. Tekstiilityönopettaja Tuula Latomäki kertoo
kansallispuvuista ja esittelee pukuja. Tuula on pitänyt monia
kansallispukukursseja. Ja itsenäisyyspäivään sopivaa musiikkia.

  • ti 5.12. 2023 klo 17-18. Lehtimäen Silmun kaikille avoin vesijumppa Lehtimäen Opiston uimahalilla. Hinta 5€/kerta. Maksut peritään viimeisen vesijumpan yhteydessä. Vetäjänä Tiina Hietakangas. Tervetuloa!


  • ti 12.12. 2023 klo 17-18. Lehtimäen Silmun kaikille avoin vesijumppa Lehtimäen Opiston uimahalilla. Hinta 5€/kerta. Maksut peritään tämän vesijumpan yhteydessä. Vetäjänä Tiina Hietakangas. Tervetuloa!

  • ke 13.12. 2023 klo 12. Vanhemman väen joulujuhla seurakuntakodilla. Joulupuuroa, yhteislaulua kanttori Satu Pohjosen johdolla, joulusatu, papin ”joulusaarna”, eläkeyhdistyksen tänä vuonna 80 vuotta täyttäneiden muistaminen enkelipatsain ja paljon muuta.

  • to 14.12. 2023 klo 19Susanna Erkinheimon kirkkokonsertti Lehtimäen kirkoss. Järj. Kuortaneen Säästöpankkisäätiön ja LC Lehtimäki.

  • su 17.12.2023 klo 15. Kauneimmat Joululaulut Lehtimäen kirkossa. Tervetuloa laulamaan!


<< Marraskuu 2023

Palvelun tarjoaa LC Lehtimäki. Tällä kalenterilla haluamme olla tukemassa lehtimäkeläistä kulttuuria ja aktiivisia toimijoita. Kalenteriin myydyistä mainoksista saatavat tulot menevät kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen entisen Lehtimäen kunnan alueella LC Lehtimäen kautta. Mainostilaa myydään edullisesti. Katso:  http://lehtimaellatapahtuu.net/ohjeet.html#mainosta

Jos haluat oman tapahtumasi kalenteriin, ilmoita se  ilmaiseksi osoitteeseen: info[ät]lehtimaellatapahtuu.net. Korvaa hakasulut ja sen sisältö osoitteessa merkillä: @ Yritysten kaupallisia tiedotteita julkaistaan vain sivustolle mainostilan ostaneilta. Sivusto ei vastaa mahdollisista virheistä ilmoittajan teksteissä. 


  Tänään on:
 
KirjastoFacebook Lehtimäen Historia
Lehtimäen OsuuspankkiOma PankkiPalveluhakemisto
Ilmoita tapahtuma tai anna vinkki!