Lehtimäen Osuuspankki
Hernesmaan Auto ja Osa
Apteekkisi lähellä
Lehtimäen yrittäjät


Lehtimäen tiedotus- ja tapahtumakalenteri


  • Ilmoita tapahtumasi ilmaiseksi!

Lehtimäellä toimivat yhdistykset ja seurat voivat tapahtumakalenterissa ilmoittaa omista tapahtumistaan ilmaiseksi. Myös yksityiset ihmiset voivat ilmaiseksi ilmoittaa kaikille avoimista tilaisuuksista, esimerkiksi seuroista tai syntymäpäiväjuhlista, joihin on avoin kutsu. Kunnalliset tapahtumatiedotteet julkaistaan niin ikään maksutta.

Jos haluat oman tapahtumasi merkittäväksi tapahtumakalenteriin, ilmoita se  sähköpostiviestillä osoitteeseen: info[ät]lehtimaellatapahtuu.net
Korvaa hakasulut ja sen sisältö osoitteessa merkillä: @

Sivusto ei vastaa mahdollisista virheistä ilmoittajan teksteissä.


  • Osta tukimainos ja näy – samalla tuet lehtimäkeläistä hyväntekeväisyyttä!

Kuvamainos

Kalenterin sivuilla on mainospaikkoja, joita niin yritykset kuin yhdistykset voivat ostaa. Mainostulot LC Lehtimäki käyttää lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen entisen Lehtimäen kunnan alueella.


Kuvallisen mainospaikan hinta/vuosi on  5.3. 2019 lähtien 100 €. (Alkuvuonna 2019, ennen ko. ajankohtaa maksettu kalliimpi vuosihinta korvataan nykyisille mainostajille pidennettynä mainosaikana.)

Kyse on mainospaikasta sivustolla, eli hintaan sisältyen itse mainosta voi  tuona aikana muuttaa - huomioida esim. kampanjat tai muut yrityksen tapahtumat. Mainos voidan linkittää mainostajan kotisivulle.

Mainoskoko on  180x135 kuvapistettä. Se voi olla staattinen tai liikkuva. Sivuston webmaster valmistaa mainoksen julkaisukokoon ja -asuun  mainostajan alkuperäismainoksen tai logon perusteella.


Kaupallinen rivimainos

Lionsklubin hallituksen päätöksen mukaan myös itse kalenteriosaan voidaan myydä kaupallinen mainos ”rivimainoksena”. Tällöin kyse on yksittäisen kaupallisen tapahtuman mainostamisesta, ja mainos on kalenterissa tapahtumapäivään saakka. Rivimainos voi olla sivustolla kahden viikon ajan. Viiden mainosrivin (noin 360 merkkiä) hinnaksi on määritelty 10 €.


Yhteysosoitteemme kaikissa mainosasioissa on: heikki.honkola[ät]gmail.com
Korvaa hakasulut ja sen sisältö osoitteessa merkillä: @

Mainos maksetaan LC Lehtimäen tilille:


Op. FI76 5224 0120 0297 48
Sp. FI42 4108 0010 6270 43

Maksuun tulee merkitä mainostajan nimi ja teksti "Lehtimäellä tapahtuu -mainos".  Tänään on:
Oma Pankki
Ilmoita
Sääennuste Lehtimäelle
Lehtimäki-Seura
Jokaviikkoiset tapahtumat